Pasar Pagi Ahad Kuala Kangsar

Jika anda berada di Kuala Kangsar pada hujung minggu. Anda boleh mempertimbang untuk melawat dan bershopping di pasar pagi Ahad. Ia terletak di hadapan Pesisir Sungai Perak. Ia bermula jam 7.00 pagi sehingga jam 1 Petang. Disini anda boleh membeli pelbagai barangan termasuk barangan antik, cincin, baju, makanan dan pelbagai lagi.

Pasar Pagi Ahad

pasar_pagi_ahad pasar_ahad_kuala_kangsar pasar_ahad1 pasar_ahad2

Pasar Pagi Ahad di Lembah Pesisir Sungai Perak ini merupakan antara pasar pagi terbesar di Kuala Kangsar. Mungkin anda boleh mempertinbangkan untuk datang dan berbelanja untuk dibawa balik ke rumah anda.

Harga yang ditawarkan juga berpatutan. Dihadapan pasar pagi ini terletak Bulatan Jam Besar di Kuala Kangsar. Tempat menarik di situ juga berdekatan antara satu sama lain. Anda diantaranya anda hanya perlu berjalan kaki untuk ke sana.

Ruang Parking Pada Pasar Pagi Ahad

Pada Hari Ahad, ruang parking sangat terhad. Jadi berhati hati kerana pegawai penguatkuasa MPKK akan menyaman kenderaan yang tidak meletakkan kupon parking. Tempoh kuatkuasa kupon parking ini dari 8.00 pagi sehingga jam 12.00 sahaja.

Pada penghujung pasar ini terdapata perkhidmatan River Cruze yang patut anda cuba.

Incoming search terms:

  • pasar pagi kuala kangsar
  • sarapan pagi di kuala kangsar

Leave a Reply